Machiaj & Cosmetica

# manichiura cu gel #manichiura #bucuresti

Trenduri in manichiura cu gel a vedetelor din Bucuresti. Afla totul de la un curs de unghii cu gel

Vizita la un salon de infrumusetare din Bucuresti poate fi o experienta plina de satisfactii, mai ales pentru vedete. De la scaunele confortabile, personalul amabil, stilistii talentati si punerea la curent cu cele mai noi tendinte intr-un domeniu al industriei de beauty, experienta la salon  poate fi magica. Manichiura cu gel a luat amploare in ultimul decenii, datorita posibilitatilor nelimitate de a face din unghii mici opere de arta, de a corecta forma unghiilor acolo unde natura nu a inzestrat persoana cu niste calitati remarcabile, de a adauga finete si eleganta mainilor, fara a fi nevoie de refacerea manichiurii o data la doua sau trei zile.

 

Capitala este cel mai bun loc in care sa iti incepi cariera de stilist protezist in unghii cu gel. Este locul in care se manifesta moda in cele mai recente tendinte, in care poti participa la cele mai bune cursuri de unghii gel din București si in care vedetele autohtone au saloanele si stilistii preferati, pe care ii viziteaza frecvent si carora le etaleaza creatiile la evenimente mondene. Iata care sunt cele mai noi trenduri in manichiura cu gel si cum te poate ajuta cursul potrivit sa stapanesti tehnicile pentru a le pune in aplicare.

De la manichiura clasica la nail art

Cu doar 15 ani in urma, arta unghiilor consta din flori pictate in apa si dragoni stralucitori. Interesul pentru modele noi, complicate a crescut progresiv de la inceputul anilor 2010. De la explorarea unor efecte spectaculoase de tip gheare, unghii cu efect de metal, aplicatii pretentioase, manichiura cu gel a ajuns in ultimii ani la un compromis intre aspectul estetic inedit si functionalitate. Vedetele din Bucuresti opteaza pentru manichiuri elegante, originale, care pot fi folosite atat pe scena, cat si in viata de zi cu zi.

Sunt alesi cei mai buni si mai creativi stilisti protezisti pentru a le executa, aceea care stapanesc bine tehnicile si sunt destul de creativi si de indrazneti pentru a pune in aplicare ideile vedetelor, pastrand rezistenta extensiilor cu gel.

Cele mai populare modele de unghii cu gel printre vedetele din Bucuresti

De la unghiile statement pentru scena si pana la clasica manichiura frantuzeasca, vedetele din Capitala aleg adesea calea de mijloc si folosesc la evenimentele mondene stiluri indraznete si elegante totodata. Acestea au derivat din manichiura clasica si reprezinta variatii inspirate brodate in jurul principalelor forme de unghii cu gel, la care se adauga bineinteles decoratiuni bine alese.

Manichiura frantuzeasca este inca la mare cautare printre personalitatile feminine ale Capitalei. De asemenea, folosirea nuantelor semitransparente de roz sau bej nude permit adaugarea unor elemente precum strasurile, cristalele, pictura miniaturala florala, cu mesaje, cuvinte sau simboluri, realizate dupa maiestria stilistilor. Poti deveni unul dintre ei daca alegi un curs de unghii cu gel chiar in Bucuresti, spatiul de manifestare a celor mai recente tendinte in moda, manichiura, make-up si coafura. O scoala buna care organizeaza cursuri de unghii false este intotdeauna la curent cu noutatile in domeniu, folosind atat cele mai noi produse, cele mai performante aparate, cat si stiluri noi cerute pe piata si aflate in trendurile anului.

Vedetele nu ezita sa ceara stilistilor de manichiura cu gel unghii in culorile curcubeului, combinatii de nuante indraznete, fluorescente sau forme spectaculoase precum stiletto. O forma populara printre vedete este si stilul balerina, in care forma de migdala este retezata drept in partea cea mai ascutita a ei. Combinata cu nuante pastel, este potrivita cu firile romantice si este usor de intretinut.

Cu ajutorul unor cursuri de unghii cu gel din Bucuresti poti patrunde in lumea saloanelor apreciate din Capitala si poti deveni chiar tu stilistul care realizeaza manichiura vedetelor autohtone.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului