Vedete din Romania

#ioana nastase #ilie nastase #vila

Ilie si Ioana Nastase se muta intr-o vila de fite: “Este o locuinta scumpa!”

Relatia dintre Ilie si Ioana Nastase a trecut prin multe suisuri si coborasuri, insa cei doi au gasit calea spre impacare de fiecare data. Acestia isi fac, in , o noua bucurie. Vedeta a marturisit ca o sa se mute alaturi de partenerul sau intr-o noua locuinta, mai exact o casa de fite, cu trei nivele si gradina atat in fata, cat si in spate.

 

„Ne mutam in casa noua. O locuinta din zona Otopeni, cu trei nivele. Este foarte spatioasa, are trei bai, livingul este foarte mare plus bucataria, dupa care la etajul unu sunt patru dormitoare, iar sus este mansarda care este imensa, este cat toata casa. Momentan am ales sa locuim cateva luni cu chirie in ea, pentru ca vrem sa vedem daca ne acomodam sau nu. Asa am vorbit cu proprietarul locuintei despre acest aspect si nu s-a opus deloc.

Mi-a placut foarte mult ca are gradina in fata si in spatele casei, iar pe laterale are braduti. Este tare frumos. Mie mi-a placut foarte mult casa aceasta si o sa o cumparam intr-un final. Intai, vreau sa vad daca ma simt bine in ea, pentru ca nu este deloc o suma de neglijat. Este o locuinta scumpa. Este o casa foarte mare, nu o casuta”, a declarat, Ioana Nastase, pentru Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare