Vedete din Romania

# copii andreea balan # america expres #andreea balan

Cu cine raman fetitele Andreei Balan, cat timp vedeta este plecata la America Express. "Stie foarte bine ce are de facut"

Andreea Balan va participa la America Express, artista urmand sa fie departe de fetitele ei pentru ceva timp.

 

Alaturi de Andreea Antonescu, colega sa de la trupa Andre, Andreea Balan va participa la unul dintre cele mai dure reality show-uri de aventura – America Express.

Artista va fi nevoita sa stea departe de fiicele ei, Ella si Clara, insa micutele vor fi lasate pe maini bune, dupa cum zice chiar artista. „Eu plec linistita, pentru ca stiu ca fetele mele sunt pe maini foarte bune, de la mama, la bona, prietene cu copii. Am facut un program destul de clar, pe zile, fetele au activitati: merg la engleza, la patinaj, la balet, avem un sofer care le ia de acasa, le duce, nu e nicio problema. Totul e foarte bine organizat. Cel mai mult de acasa am lipsit cateva zile, cand am fost in vacanta. Acum o sa lipsesc cel mai mult”, a spus artista pentru viva.ro.

„Nu e nevoie sa ii las mamei instructiuni, pentru ca ea stie foarte bine ce are de facut. Mama este prezenta din prima zi de viata a Ellei, fata cea mare, si ea stie exact ce trebuie sa faca. Din contra, ea are grija de casa, de noi, cu mancarea, ea stie foarte bine. Avem pediatra la orice ora din zi si din noapte, avem prieteni, mame cu copii, adica infrastructura si ceea ce am eu in jurul meu totul este foarte solid”, a adaugat Andreea Balan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului