Vedete din Romania

#omul cu toourette #andrei ungureanu #sinucidere

Andrei Ungureanu, cunoscut drept „Omul cu Tourette”, a vrut sa se sinucida din cauza bolii: “Am intrat in depresie”

Andrei Ungureanu a trecut prin momente mai putin fericite de-a lungul vietii, din cauza sindromului Tourette de care sufera.

Inainte de a deveni cunoscut de toata tara datorita modului amuzant in care isi accepta boala, Andrei Ungureanu a trecut prin momente critice din cauza depresiei si a avut chiar ganduri de suicid.

“Cand am fost mai mic, am intrat in depresie. Prin 2010, am vrut sa ma sinucid. Dar ce nu te omoara, te face mai puternic. Si pe mine m-a format toata aceasta chestie. Toate experientele proaste pe care le-am avut eu m-au format cumva psihic. Sa am modul de gandire pe care il am acum”.

Omul cu Tourette a spus, potrivit cancan.ro, ca acum nu il mai afecteaza si ca nu il intereseaza ca unii oamenii spun ca se preface. “Acum nu ma mai intereseaza absolut nimic, adica cine imi zice ca ma prefac, nu imi pasa, cine spune ca exagerez, nu imi pasa. «E teatru, nu asa e Tourette-ul!» De unde stii tu ca nu e asa Tourette-ul? Faza e ca, la fiecare persoana cu Tourette, manifestarile sunt complet diferite. Nu avem aceleasi ticuri!

Dar mie nu imi pasa de parerea altora absolut deloc. Nu ma intereseaza nimic din ceea ce zic altii. La inceput, oamenii incercau sa ma imite, au vazut ca la mine a bubuit si au inceput sa vina altii ca sa bubuie si ei. La inceput, acum nu mai sunt”, a dezvaluit Andrei Ungureanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare