Vacante

#hotel voyager #voyager #vacanta in spatiu #hotel spatial

Vacantele viitorului, in spatiu. Primul hotel spatial isi va deschide portile in 2027

Vacantele viitorului sunt, parca, inspirate din filmele SF. Daca te-ai plictisit de locurile vizitate pe Terra si iti doresti ceva inedit, poti alege o vacanta in spatiu.

Primul hotel spatial isi va deschide portile in 2027. Hotelul spatial va fi complet echipat. Acesta va avea restaurante, cinema, un spa si camere pentru 400 de persoane. In plus, ce ar fi mai frumos decat sa ai o camera cu privire la sistemul solar?

Lucrarile pentru noul hotel urmeaza sa inceapa in 2025. Statia Voyager, dezvoltata de Orbital Assembly Corporation (OAC) va fi operationala in 2027. Infrastructura va fi construita pe orbita, in jurul Pamantului.

Cum va arata hotelul spatial

Statia spatiala va fi un cerc mare care se va roti pentru a genera gravitatie artificiala si care va fi stabilita la un nivel similar cu gravitatia gasita pe suprafata Lunii.

Turistii se vor putea bucura de facilitati similare cu cele de pe o nava de croaziera. 

Mai mult, hotelul va avea si o serie de capsule atasate in exteriorul inelului rotativ, iar unele dintre acestea ar putea fi vandute marilor companii precum NASA, pentru cercetari spatiale.

Iar acesta este doar inceputul. Scopul dezvoltatorului este de a transforma spatiul intr-un loc de locuit de catre oameni.

"Scopul a fost intotdeauna acela de a face posibil ca un numar mare de oameni sa traiasca, sa lucreze si sa prospere in spatiu", a declarat Alatorre pentru CNN Travel intr-un nou interviu.

FOTO: voyagerstation.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea