Stil de vedeta

#cat costa rochia corina caciuc #a nascut corina caciuc # rochie de carne

Cat costa rochia purtata de Corina Caciuc, iubita lui Reghe, in ziua de Craciun

In ziua de Craciun, Laurentiu Reghecampf a postat pe Instagram o fotografie de familie in care apare alaturi de iubita lui, Corina Caciuc, si fiul lor, Liam.

 

Laurentiu Reghecampf pare ca trece prin una dintre cele mai frumoase perioada din viata lui, mai ales de cand a venit pe lume fiul lui si al Corinei Caciuc.

Antrenorul nu ezita sa posteze fotografii cu Liam ori de cate ori are ocazia, iar de Craciun a publicat o noua imagine de familie, in care apare alaturi de iubita si fiul lor.

In zi de sarbatoare, Corina a ales sa poarte o rochie rosie si super sexy, de la brandul Elisabetta Franchi. Potrivit site-ului oficial al brandului, o rochie poate depasi suma de 2000 euro.

Imaginea a fost apreciata de mii de persoane, iar Corina a primit numeorase comentarii pozitive: “Corina, arati senzational dupa ce ai nascut”, “Muuuult mai frumoasa decat Prodanca”, “Foarte frumosi amandoi”, au fost doar cateva dintre reactii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului