Showbiz

#chimbari juriu #mihai petre # te cunosc de undeva

Schimbari in emisiunea “Te cunosc de undeva”. Mihai Petre va fi in echipa juratilor

Se apropie un nou sezon Te cunosc de undeva, iar noutatile despre emisiune continua. Antena 1 a dezvaluit ca masa juratilor se mareste cu inca un membru si ca, pe langa Ozana Barabancea, Andreea Balan, Cristi Iacob și Aurelian Temisan, Mihai Petre va face si el parte din echipa.

Sezonul 19 se anunta plin de surprize in emisiunea de la Antena 1, de la formarea echipelor, pana la juriu. In acest sezon vor participa 8 cupluri: Emilian si WRS, Damian Draghici si iubita sa, Cristina, Anca Turcasiu si Jean Gavril, Nicole Cherry si Juno, Valentin Sanfira si Codruta Sanfira Filip, Radu Tibulca si CRBL, Adda si Radu Bucalae, Misha si AMNA.

Noutatea se anunta si in echipa juriului, care va fi completata de dansatorul Mihai Petre. „Am fost placut surprins sa primesc propunerea de a deveni membru al juriului Te cunosc de undeva!. Apreciez acest show, care este unul cu foarte mare atentie la detalii, de aceea am si rezonat cu el, pentru ca se potriveste personalitatii mele. Structural cred ca atentia la detalii duce la performanta si la un show in adevaratul sens al cuvantului. Vorbim de o emisiune cu oameni extrem de talentati, si aici ma refer la absolut toata echipa, de la concurenti, la membrii juriului si toata echipa de productie, care reuseste sa execute niste transformari absolut incredibile!”, a dezvaluit acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului