Salate

#salata virala tik tok #tik tok #salata de morcovi #salata

Salata de morcovi care face furori pe retelele de socializare. Ai nevoie de doar 3 ingrediente

Daca esti in cautarea unei noi gustari sanatoase pe care sa o adaugi la dieta ta, avem o idee numai buna de pus in practica. Salata de morcovi este in prezent in tendinte pe platforma, iar aceasta garnitura sanatoasa, gustoasa si echilibrata din punct de vedere hormonal nu poate fi mai usor de facut.

 

Exista cateva variante diferite ale salatei care sunt impartasite, dar ingredientul principal este, desigur, morcovii. Creatorul de pe TikTok @sam__doyle taie cativa morcovi mici in panglici si adauga ulei de masline, otet de mere, suc de lamaie, sare si piper. Creatorul @edenvonweiss schimba piperul cu turmeric si adauga un strop de drojdie nutritiva, in timp ce creatorul @wellnesswithlinds include in reteta lor ulei de cocos topit.

Se pare ca nu exista un mod corect sau gresit de a prepara aceasta gustare sanatoasa, atata timp cat morcovii sunt imbogatiti cu un fel de ulei, otet si condimente. De exemplu, un creator de continut adauga ulei de susan, otet de vin de orez, suc de lime si seminte de susan la salata de morcovi. Yum!

Pe langa faptul ca morcovii sunt pur si simplu o leguma sanatoasa, adaugarea de morcovi in dieta ta poate ajuta, de asemenea, la echilibrul hormonal, deoarece fibrele din morcovi pot ajuta organismul sa elimine excesul de estrogen.

 

@that.veganbabe Actually SO good 🤤 🥕 #carrotsalad #healthysalad #vegansalad #healthyrecipes #easyrecipe ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare