Horoscop lunar

#horoscop dragoste iunie 2023 #lunar iunie 2023 #horoscop lunar iunie 2023 # horoscop iunie 2023 #horoscop lunar

Horoscop dragoste iunie 2023! Bat clopote de nunta. Cine sunt norocosii al caror destin se schimba radical

Dragostea infloreste in luna iunie. Aceasta perioada aduce o doza generoasa de romantism pentru multe persoane, indiferent de zodie. In luna aceasta, unii nativi vor avea parte de casatorii sau vor fi invaluiti de bucuria venirii pe lume a unui copil. Descopera ce surprize ti-au pregatit astrele pentru luna iunie 2023, in functie de zodie

Berbec

Berbecii sunt dezinvolti si plini de energie si reusesc sa atraga atentia persoanelor de gen opus oriunde s-ar duce, asadar nativii singuri pot avea parte de multe cuceriri, totul este sa-si doreasca acest lucru. Cei aflati deja intr-o relatie se bucura de stabilitate. Nu se anunta schimbari sau evenimente speciale in aceasta luna.

Taur

Taurii aflati intr-o relatie stabila vor avea parte de o luna plina de romantism si nopti de pasiune arzatoare alaturi de partener. Cei care nu se afla inca intr-o relatie amoroasa, pot avea parte de aventuri insa sansele ca acestea sa se concretizeze intr-o relatie sunt foarte mici. 

Gemeni

Si pentru Gemeni se anunta o luna romantica. Nativii pun pe primul plan viata de cuplu si familia. Cei aflati deja intr-o relatie stabila se gandesc serios la casatorie si la intemeierea unei familii. In acelasi timp nativii singuri se aventureaza in noi relatii amoroase.

Rac

Racii aflati deja intr-o relatie au parte de fericire si impliniri in plan sentimental, in luna iunie. In cazul nativilor singuri se anunta o luna o luna cu mare potential amoros, sansele ca nativii sa-si gaseasca marea iubire fiind foarte mari.

Leu

In luna iunie, Leii pun viata sentimentala pe locul doi, acestia fiind preocupati mai mult de sitatia financiara si de confortul material. Acest aspect la influenteaza si deciziile luate in viata cuplu. Nativii cor trece prin schimbari bruste in viata lor amoroasa. Fie o persoana va pleca fin viata lor cand se asteapta mai putin, fie va intra o noua persoana in viata lor.

Fecioara

Pentru Fecioare, luna iunie se anunta a fi o luna plina de emotii si nopti fierbinti, atat pentru nativii singuri cat si pentru cei implicati in relatii de durata. Nativii singuri au sanse mari sa-si gaseasca un partener stabil in aceasta luna, daca isi doresc acest lucru. 

Balanta

Pentru Balanta viata de cuplu primeaza, iar toate celelalte actiuni se invart in jurul partenerului. Nativii singuri trec printr-o perioada in care isi doresc o relatie de durata, chiar daca pana acum preferau doar aventurile si nu vroiau sa se implice intr-o relatie serioasa. Tot ce trebuie sa faca este sa deschida bine ochii si sa nu caute prea departe, deoarece marea dragoste poate fi chiar langa ei. 

Scorpion

Luna iunie le aduce Scorpionilor momente tensionate in viata de cuplu. Nativii simt adesea ca partenerii nu le acorda suficienta atentie sau ca nu sunt intelesi de acestia, iar de aici pornesc multe dispute in viata de cuplu. De cele mai multe ori insa, problemele acestor nativi vin din asteptarile exagerate pe care la au de la parteneri.

Sagetator

Pentru Sagetatori se anunta o luna benefica vietii de cuplu. Nativii aflati deja intr-o relatie stabila se bucura de nopti fierbinti alaturi de partener. In schimb, cei singuri ies la agatat si nu se sfiesc sa faca chiar ei primul pas si sa se bucure de aventuri de-o noapte sau chiar sa se avante intr-o relatie de scurta durata.

Capricorn

Capricornii lasa viata amoroasa pe plan secund in luna iunie si se concentreaza in special pe cariera si pe situatia financiara. Cei implicati intr-o relatie de cuplu au parte de sprijinul partenerilor in aceasta privinta, in timp ce nativii singuri pot simti nevoia unui partener alaturi.

Varsator

Pentru Varsatori luna iunie se anunta a fi o luna plina de impliniri si noroc in plan sentimental. Cei aflati intr-o relatie au toate sansele sa se casatoreasca sau sa faca un copil. In schimb, cei singuri au ssanse mari sa-si gaseasca marea iubire, iar cei mai putin norocosi vor avea parte de aventuri incendiare, de-o noapte. 

Pesti

In viata amoroasa a Pestilor nu se anunta evenimente majore. Totul stagneaza, inclusiv pentru nativii singuri. Pentru acestia din urma nu se anunta schimbari mari, insa unii dintre ei, mai curajosi, pot avea parte de aventuri amoroase de scurta durata. 

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro