Animale de companie

#reunit cu stapanii #bucha # motan furat de rusi #ucraina #max

Un motan furat de rusi din Ucraina si-a regasit stapanii. A strabatut insa 600 de km

Un motan furat de rusi din regiunea Bucha, Ucraina, si-a regasit stapanii dupa 80 de zile si dupa ce a strabatut o distanta de 600 de kilometri. 

 

Povestea motanului incepe in momentul in care familia care il avea in grija a trebuit sa fuga din calea razboilui. Motanul, pe nume Max, a ramas in casa si a fost furat de rusi. Acestia l-au dus in Belarus, insa motanul a reusit sa evadeze din captivitate, la 300 de kilometri distanta de locul din care a fost sustras.

Evadarea este cea care l-a salvat. Motanul a fost gasit de o femeie care, cu ajutorul informatiilor de pe medalionul de la gatul motanului, l-a predat autoritatilor, ulterior motanul ajungand la stapanii acestuia.

Aventura prin care a trecut motanul a fost povestita chiar de stapana acestuia.  

Se pare ca felina calatorise cu un transportor blindat rusesc in care soldatii inghesuise aparate de uz casnic furate din casele din Bucha si Irpin.

Medalionul pe care erau trecute datele proprietarilor, inclusiv numerele de telefon ale acestora, l-a ajutat pe motan sa ajunga la stapanii lui, acum refugiati in Cehia, potrivit digi24.ro.

FOTO: anastasiamaru.tumblr.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea