Vacante

#vacanta # sfaturi de vacanta #Obiecte reciclate #bagaj de vacanta

Obiecte reciclate, perfecte pentru bagajul de vacanta

Oricine isi doreste sa se bucure de confort in vacanta, chiar si atunci cand bugetul alocat unei calatorii este unul modest. In loc sa platesti pentru servicii sau produse in vacanta, recicleaza obiectele de acasa, dandu-le un nou mod de intrebuintare, practic si simplu.


Organizatorul din material textil


Organizatoarele din material textil constituie rafturi pliabile, care se pot suspenda pe o bara sau un perete, oferind spatiu de depozitare . Astfel de organizatoare se pliaza in bagaj pentru a economisi spatiu si se folosesc la destinatie atunci cand camera inchiriata este una foarte simpla, fara dulap sau etajere.


Breloc ca semn pentru bagaj


Foloseste un breloc vechi ca semn pentru bagajul de cala. Alege un breloc suficient de mare incat sa-l vezi de la distanta cand primesti bagajul la sosire pe aeroport. In acest fel, nu va exista loc de confuzii.


Confetti ca izolator pentru obiecte casante


Daca trebuie sa pui in bagaj lucruri care s-ar putea sparge, foloseste o sacosa plina de confetti. Acestea vor acoperi obiectul fragil chiar pe forma lui, fara sa ia mult din spatiu.


Chit de cusut


Pregateste un minichit de cusut pentru vacanta dintr-un dop de pluta. Infasoara ata in jurul lui si infige 2-3 ace, apoi depoziteaza-l intr-o gentuta mica pentru produse cosmetice sau chiar intr-un vechi portofel.


Coperti din hartie de ziar

 

Multe ghiduri de turism sfatuiesc calatorii sa faca tot posibilul ca, in unele locuri, acestia sa nu arate ca niste turisti. Chiar daca vrei sa te protejezi de hoti si comercianti agasanti, tot ai nevoie sa rasfoiesti pe strada ghidul turistic cumparat inainte de plecare. Fa-i o coperta dintr-un ziar sau dintr-o hartie de ambalat. In acest fel, nimeni nu va sti ce citesti.


Ambalajul suvenirurilor din vacanta


Foloseste un suport de pahare de unica folosinta ca accesoriu pentru panglica cu care legi cadourile aduse din vacanta. In multe tari, la mesele tavernelor si restaurantelor nepretentioase se pun suporturi de farfurii din hartie cu un model specific zonei. Foloseste aceasta hartie pentru a ambala si personaliza suvenirurile pentru cei dragi.

In Grecia gasesti in multe locuri astfel de suporturi din hartie cu imprimeuri reprezentative pentru locul in care iei masa.


Recipiente mici


Foloseste un suport vechi al lentilelor de contact pentru a depozita pastilele. Pune intr-un toc de ochelari forfecuta, clestele si pila de unghii.


Sursa foto: realsimple.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea