Vacante

#vacanta #experiente vacanta # distractie vacanta #inot cu delfinii

Experiente de vacanta care merita incercate

Ti-a fost vreodata teama sa faci scufundari si prietenii ti-au povestit ce experienta incredibila au avut in adancuri, in reciful de corali? Daca vrei sa te bucuri la maxim de vacanta, nu rata cele mai frumoase experiente de care poti sa ai parte in concediu. Exista excursii, sporturi si activitati care merita incercate intr-o calatorie.
 

Inotul cu delfinii


Pentru cei care nu au facut niciodata asa ceva, inotul cu delfinii este o experienta emotionanta, in cadrul careia se descopera relatia speciala dintre oameni si aceste animale inteligente. Atat pentru copii, cat si pentru adulti, inotul cu delfinii poate fi cel mai frumos lucru pe care sa-l faci in vacanta.

In Europa exista delfinarii in destinatii populare precum Malta, Turcia, Spania, Portugalia etc. Preturile pornesc de la 50 euro si pot depasi 150 euro in varf de sezon.
 

Vizite pe insule


Cei care isi petrec vacanta in zona continentala a unei tari pot avea parte de experiente deosebit de frumoase daca fac excursii in insule. In general, atmosfera insulara este diferita de cea continentala si te poti bucura de cateva ore relaxante la plaja sau la plimbare pe stradute idilice.

In Croatia, de exemplu, cei care isi petrec concediul pe continent pot face excursii in Arhipelagul Insulelor Brijuni. In Grecia, din Atena se poate face o excursie de o zi pe insulele Poros, Hydra si Aegina.
 

Parapanta


Una dintre cele mai emotionante experiente le poti avea daca zbori cu parapanta, in tandem. Exista destinatii cu peisaje de vis, cum sunt cele din Rio de Janeiro sau in Oludeniz, unde panorama vazuta de la inaltime este o experienta unica.

Pot zbura cu parapanta chiar si cei neinitiati in sporturile extreme, deoarece exista intotdeauna un insotitor de zbor care face parte dintr-un personal calificat. Distractia costa de la 60 euro de persoana.
 

Safari


Fie in jungla, fie in desert, un safari este intotdeauna ceva nou si inedit. Peisajul salbatic, fauna sau flora locala ofera un spectacol deosebit pentru cei care vor sa evadeze din agitatia oraselor.

Sursa foto: explorecancun.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea