Vacante

#smartphone #aplicatii smartphone #aplicatii smartphone vacanta

Aplicatii de smartphone utile in calatorii

Aplicatiile de smartphone pentru calatorii sunt foarte utile pentru orice calator. In loc sa cari in bagaj harti si volume grele, poti descarca o aplicatie pentru GPS, pentru informatii cu privire la hotel si restaurant, afli detalii despre zbor, traduci, afli rata de schimb valutar etc.

Iata in continuare unele dintre cele mai utile aplicatii pentru smartphone, din categoria Travel:
 

TripIt: aplicatie pentru numere de confirmare


TripIt este o aplicatie de mobil care iti permite sa primesti in casuta de email toate numerele de confirmare, indiferent ca este vorba despre numarul de confirmare de la hotel sau cel pentru avion etc. In acest fel, vei avea intr-un itinerar de calatorie toate numerele de confirmare, putand fi accesibile oricand. Zborurile intarziate si schimbarile de ultim moment iti vor fi trimise pe email si updatate in mod automat cu TripIt. Aplicatia poate fi folosita pe iPhone, iPad, Android, Blackberry si Windows Phone 7.
 

FlightAware


FlightAware este o aplicatie utila in special pentru persoanele care calatoresc des cu avionul. Utilizatorul trebuie sa introduca numele companiei cu care zboara si codul zborului. Aplicatia ofera informatii cu privire la zborurile anulate, imbarcare, intarzieri sau orice alte amanunte legate de cursa aeriana respectiva. Aplicatia poate fi descarcata si folosita gratuit pe smarphone.
 

Google Maps


Una dintre cele mai cunoscute aplicatii de calatorii pentru smartphone este Google Maps. Aplicatia este disponibila pe orice telefon inteligent. Utilizatorul primeste informatii despre locul in care se afla, despre lucrurile pe care le poate gasi in acel loc si despre cum sa ajunga dintr-o parte in alta. Cand te afli in strainatate si trebuie sa ajungi rapid la cea mai apropiata farmacie, cu Google Maps poti gasi drumul mai usor.
 

Kayak


Kayak este una dintre cele mai apreciate aplicatii travel pentru smartphone. Utilizatorul poate cauta hotelul sau zborul dorit, precum si serviciile rent a car. Preturile afisate sunt atat cele ale agentiilor, cat si cele ale furnizorilor de la fata locului. Aplicatia Kayak poate fi folosita pe Android, BlackBerry si iPhone.
 

WeatherBug


WeatherBug este o aplicatie de smartphone care ofera detalii despre vreme pentru ca turistii sa stie ce temperaturi sunt in locul in care ajung sau cel in care urmeaza sa calatoreasca. Aplicatia se poate folosi pe Android, BlackBerry, iPhone, Windows Mobile si Nokia .

Sursa foto : traveltrademagazine.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea