Vacante

#turism #aeroport #sfaturi vacanta #bagaje de aeroport

8 ponturi pentru bagajul de aeroport

Bagajul cu care te imbarci in calatoria cu avionul reprezinta una dintre freventele batai de cap cu care se confrunta majoritatea turistilor. In conditiile in care multe companii aeriene percep tarife astronomice pentru kilogramele in plus, trebuie sa fii cat mai eficient si sa exploatezi la maximum capacitatea de depozitare a valizelor.

Iata cateva ponturi care speram sa iti fie de ajutor.

1. Alege valizele potrivite

Fii cat se poate de practic si alege valizele care pot fi usor de transportat. Iti recomandam sa mizezi pe trolere, care sunt echipate cu roti si maner retractabil.

2. Fa o lista cu lucrurile pe care vrei sa le transporti

Gandeste-te de doua ori inainte de a te apuca sa indesi cat mai multe in valiza. Se impune sa-ti faci o lista cu toate lucrurile necesare pentru calatoria ta. In acest fel, vei avea o viziune de ansamblu si vei putea sa te decizi ce lucruri sunt cu adevarat importante si ce anume trebuie sa lasi acasa.

3. Fructifica spatiul gol din interiorul pantofilor

Profita la maximum de orice spatiu inclusiv de cel din interiorul pantofilor. Astfel, nu ezita sa pui in incaltamintea pe care o iei la tine cat mai multe perechi de ciorapi.

4. Ruleaza tricourile

Incearca sa uiti de modul clasic de impachetare si fii cat se poate de economicos. Ruleaza tricourile, camasile si bluzele pentru a te face cat mai mult loc in bagaj.

5. Ruleaza si pantalonii

Nu ezita sa faci acelasi lucru si cu pantalonii. Chiar daca se vor sifona, vei scapa de cutele nedorite apeland la un simplu fier de calcat atunci cand ajungi la destinatie.

6. Depoziteaza lenjeria intima intr-un loc special

Depoziteaza toata lenjeria intima intr-o punga de mici dimensiuni, pentru a fi mai usor de gasit, apoi pune-o intr-un compartiment mic al valizei.

7. Imbraca-te cu haine groase

Se stie ca hainele hainele groase cantaresc mult, asa ca ar fi indicat sa te imbraci cu ele inainte de a intra in aeroport. Nu uita ca avioanele zboara la altitudini mari, cu temperaturi mult mai mici decat cele de la sol.

8. Sigileaza lichidele

Tot ce inseamna lichid, inclusiv sampon, balsam, gel de dus, pasta de dinti, trebuie depozitat in pungi ermetice. In acest fel, te asiguri ca acestea nu se vor scurge si nu-ti vor pata hainele.

Foto: columbiabusinesstimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea