Vacante

#vacanta paste 2012 #israel #destinatii paste 2012 #vacanta israel

Cat te costa vacanta de Paste in Israel

Israelul este una dintre cele mai importante destinatii de vacanta pentru Paste. Cu toate acestea, cu ocazia sarbatorii religioase, aceasta destinatie este foarte aglomerata, astfel incat programul de vacanta trebuie sa fie foarte bine pus la punct.
 

Atractii de Paste in Israel


De Paste peste tot in Israel sunt locuri in care pelerinii merg sa se roage. In Nazareth se viziteaza Biserica Ortodoxa Sf. Gavriil si Biserica catolica Buna Vestire. In Cana Galileii poate fi vizitata biserica pe locul primei minuni.

Ierusalimul este cel mai aglomerat oras de Paste. Turistii risca sa nu poata intra in cetate si foarte putini sunt cei care reusesc sa gaseasca loc in Biserica Sfantului Mormant. Multi turisti romani merg la slujba de liturghie la Biserica Romaneasca din Ierusalim.
 

Cat platesti sa vizitezi Israelul de Paste


O vacanta de Paste in Ierusalim costa in jur de 500 euro de persoana. Exista pachete de o saptamana, dar si vacante mai scurte, de 3-4 nopti, cu avionul inclus. Poti gasi cazare si bilet de avion si separat, pentru un sejur pe cont propriu in perioada sarbatorii religioase.

Unele dintre cele mai scumpe oferte de vacanta in Israel , de Paste, sunt circuitele care cuprind, pe langa Israel, si calatorii in Egipt sau Iordania. O vacanta de 10 zile in Peninsula Sinai si la locurile sfinte din Israel costa aproximativ 1000 euro de persoana. In acesti bani sunt asigurate biletul de avion, transportul local cu autocarul, transferurile, 2 mese pe zi, ghizii locali si diverse taxe.

Ofertele de vacanta asigura, de obicei, transportul cu avionul si cazarea in hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun sau cu doua mese pe zi. Cei interesati trebuie sa se grabeasca si sa discute cu agentul de turism despre program, astfel incat sa nu fie dezamagiti daca nu vor avea acces in unele locuri, din cauza numarului prea mare de oameni.

In schimb, circuitele ofera turistilor posibilitatea de a vedea mai multe biserici si manastiri crestine importante, din Israel, Iordania si Egipt.

Sursa foto: yotourist.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea