Vacante

# vacanta in jurul lumii #croaziera #croaziera lux #coraziere

Care este cea mai luxoasa croaziera din lume

124 de zile in jurul lumii contra sumei de 1 milion de lire sterline. Aceasta este cea mai luxoasa si mai lunga croaziera propusa de operatori pentru anul 2013.


Croaziera in jurul lumii: 1 milion de lire sterline


Compania Six Star Cruises a anuntat noua oferta de 1 milion de lire pentru un cuplu de doua persoane. Vasul de croaziera va pleca din Marea Britanie pe 1 ianuarie 2013 si va calatori in jurul lumii, timp de 4 luni (124 de zile), trecand prin 28 de tari. Din program fac parte Polinezia Franceza , Noua Zeelanda, Malaezia, Maldive si Insulele Mauritius . Pretul unei zile de cazare este de 8000 de lire sterline.

Pretul croazierei nu include numai serviciile de la bord, dar si transportul si cazarea pentru orasul de imbarcare si debarcare. Pasagerii sunt luati de acasa cu un elicopter si transportati pana la aeroport. In timpul zborului, acestia primesc Caviar Beluga si sampanie roz Dom Perignon. Din Londra, pasagerii sunt transportati mai departe la Miami cu un private jet charter. Acesta le pune la dispozitie un spatiu pentru living, dormitor si sala de mese cu un bucatar cu stele Michelin.

Pachetul de vacanta include 4 nopti inainte de croaziera la hotelul Beverley Wilshire Hotel din Beverley Hills si 4 nopti de cazare dupa croaziera intr-un apartament din Sunset Island, Miami, care costa 7300 dolari pe noapte.

Odata imbarcati, pe toata durata croazierei pasagerii beneficiaza de trei mese pe zi, gustari si bauturi, precum si de intrare gratuita la spectacolele de la bordul vasului. In timpul liber, pasagerii pot merge la fitness, aerobic, masaj, inot etc.

Cabinele pasagerilor dispun de doua dormitoare de peste 90 de metri patrati, bai cu marmura, o camera de zi , un bar si veranda.


Alte croaziere in jurul lumii


O croaziera in jurul lumii, la inceputul lui 2012, costa de la 41.000 de euro. Croaziera de 5 stele de pe vasul Silver Whisper avea durata de 116 zile si trecea prin 27 de tari si 45 de porturi.

O alta croaziera in jurul lumii era realizata de vasul Amsterdam al Liniei Holland America si avea durata de 112 zile. Pretul pornea de la 19.000 euro.

In 2013, croaziera in jurul lumii cu vasul Costa Deliziosa, apartinand liniei Costa Cruises, va avea durata de 101 zile, cu plecare pe 6 ianuarie. Preturile incep de la 25.000 euro de persoana.

Sursa foto: sixstarcruises.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea