Vacante

#avion #rau de avion #bagaj avion

4 lucruri de pus in bagaj la fiecare zbor cu avionul

Calatoria cu avionul este un factor de stres in sine si, atunci cand pleci nepregatit de acasa, situatia se poate agrava. Pe langa aglomeratia din aeroport si orele de asteptare, poti suferi de frig in avion din cauza aerului conditionat pentru ca nu ai nicio esarfa la tine sa-ti acoperi gatul si umerii. Afla ce lucruri este bine sa pui in bagaj la fiecare zbor cu avionul, indiferent de durata.

1 Medicamente impotriva raului de avion

Pune in bagajul de mana medicamente impotriva raului de avion daca stii ca ai astfel de probleme. Consulta un medic inainte pentru a primi cea mai buna recomandare. Poti lua in geanta de mana si medicamente uzuale ca cele impotriva durerilor stomacale, durerilor de cap etc.

2 Cosmetice si produse de toaleta

Daca este vorba despre un zbor lung, va trebui sa te improspatezi din cand in cand, din cauza orelor state pe scaun si a aerului uscat. Este bine sa ai la tine servetele umede, o crema hidratanta, un balsam de buze sau un alt produs racoritor sau hidratant.

Nu uita sa-ti dezmortesti picioarele facand plimbari din cand in cand pe culoar. Poti merge la toaleta numai pentru a te spala pe maini, lucru indicat intr-un loc atat de aglomerat. Aplica apoi o crema care intra rapid in piele.

3 Haine si accesorii

In avion, din cauza numarului mare de persoane, aerul conditionat merge la capacitate maxima, ceea ce inseamna ca este foarte posibil sa-ti inghete picioarele sau mainile. Este bine sa ai in bagajul de mana o pereche de sosete special pentru avion, o bluza cu maneca lunga si o esarfa pentru umeri si gat. Chiar daca la plecare si la destinatie este cald, cand te imbraci prea subtire intr-o calatorie cu avionul, intregul zbor iti poate parea greu de suportat.

Un accesoriu foarte util intr-o calatorie cu avion este perna de calatorie. Ti-o poti aseza in jurul gatului pentru a-ti mentine spatele drept si pentru a-ti putea sprijini capul fara sa te doara gatul. In special in zborurile peste ocean un astfel de accesoriu este foarte util.

4 Divertisment

Ia cu tine o carte sau un gadget pe care il poti folosi fara probleme in avion. Poti asculta muzica sau vedea filme ca timpul sa treaca mai usor.

Sursa foto: flyincomforttips.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea