Vacante

#laponia #tara lui mos craciun #mos craciun #levi #craciun

Vacante in tara lui Mos Craciun, Laponia

Te-ai gandit sa-i faci o surpriza copilului tau si sa-l duci in Laponia ? Tu vei avea parte de cateva zile relaxante si vei practica sporturi de iarna, iar el va avea ocazia sa-l intalneasca chiar pe Mos Craciun, in sania lui trasa de reni.

Te asteapta o vacanta intr-o cabana special amenajata pentru tine si familia ta, cu brad de Craciun, miros de cozonaci si scortisoara, undeva intr-un peisaj arctic.

Oferte lapone aurora boreala2

Daca alegi una dintre ofertele de vacanta in Laponia, orienteaza-te spre orasul Levi, situat in Cercul Polar. Fiind statiunea cu cele mai mari partii de ski din Finlanda, aici au loc anual evenimentele Cupei Mondiale de Ski. Te vei bucura de servicii de calitate intr-o zona moderna, cu toate dotarile necesare : restaurante, centre spa , farmacii, magazine, oficiu postal, etc.

Cabanele inchiriate au o capacitate intre 2 si 6 persoane, cu preturi incepand de la 1400 de euro de persoana, pe sejur. Cabana este dotata cu tot echipamentul necesar, vesela, semineu, cablu TV, DVD, sistem de incuiat prin card magnetic, garaj incalzit, etc.

Minunile tinutului de-un alb vrajit

Insa una dintre cele mai frumoase experiente pe care le vei avea este fara indoiala vizita in satul lui mos craciun. Ca sa-l vizitezi pe Mos este nevoie sa-ti faci o programare . Apoi, copilul tau poate sa-i spuna dorintele lui pentru anul care vine.

Biroul Postal al lui Mos Craciun iti permite sa comanzi o scrisoare originala de la Mos catre copilul tau si prietenii acestuia, pentru urmatorul an. In cazul in care nu stii ce cadouri sa-i faci micutului tau, incearca la Fabrica de Cadouri a lui Rudolf, sigur vei gasi ceva pe gustul lui. laponia_1b Pentru 107 euro ai ocazia sa faci un safari cu snowmobilul prin padurea inzapezita.

Cu putin noroc, vei vedea aurora boreala. Daca te pasioneaza pescuitul la copca, ai ocazia sa alegi un traseu de 4 ore pe langa lacurile inghetate. Aventura te va costa cam 145 de euro. Insa ce inseamna o vacanta in tinutul alb fara sania trasa de caini ? Un safari cu reni sau husky cu o durata de 2 ore si jumatate te poate costa pana intr-o suta de euro.

Alte experiente fantastice sunt vizitele la Snow Village, unde totul este sculptat in gheata, precum si schiatul pe partiile Campionatului Mondial. Daca vrei sa stii mai multe despre vacanta in tara lui Mos Craciun , cauta ofertele agentiei de turism Perfect Tour. Laponia Trimite o felicitare muzicala de Craciun felicitari de craciunfelicitari de craciunfelicitari craciun felicitari craciunfelicitari craciunfelicitari craciun

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea