Vacante

#vacanta 2012 #kusadasi # vacanta la mare # marea egee

Vacanta in Kusadasi in 2012

Aflata pe coasta Marii Egee, Kusadasi este una dintre cele mai populare statiuni de pe litoralul turcesc. Destinatia atrage turisti de toate felurile, interesati de distractiile de pe plaja si de excursii in imprejurimi. Din Kusadasi se ajunge usor la obiectivele turistice din Milet, Didyma si Efes. In plus, ofertele de vacanta in Kusadasi sunt pentru toate buzunarele.


Cat te costa cazarea in Kusadasi in vacanta 2012


Statiunea de pe litoralul Turciei are oferte de cazare foarte competitive. Turistii pot opta de la cele mai simple oferte de cazare in Kusadasi, care includ doar camera, fara masa si fara transport, pana la ofertele de cazare all inclusive.

La un hotel de 3 stele all inclusive, un sejur de o saptamana in Kusadasi costa de la 140 euro de persoana. Oferta nu asigura transportul. La categoria 4 stele all inclusive, un sejur de 7 nopti costa de la 145 euro de persoana, iar in pret este inclus si autocarul. In cazul unui hotel de 5 stele ultra all inclusive, preturile incep de la 650-700 euro de persoana, pe saptamana.


Cazare Kusadasi in vara 2012: servicii si facilitati


Cele mai multe oferte de vacanta pentru concediul de vara in Kusadasi sunt cele din perioada iunie-septembrie 2012. Majoritatea constituie oferte charter cu plecare din Bucuresti si cazare all inclusive in hoteluri de 3, 4 si 5 stele din statiune. Exista, insa, si multe oferte cu autocarul si cele care asigura numai cazarea pentru turistii care prefera sa gaseasca propria lor modalitate de transport.

Turistii pot opta pentru sejururi in Kusadasi de 7 sau 14 zile, fara masa, cu mic dejun, demipensiune, pensiune completa, all inclusive si ultra all inclusive. Pachetele cuprind cazarea cu tipul de masa specificat, biletul de avion, transferul aeroport-hotel, asigurarea de calatoria si asistenta turistica.

Statiunea Kusadasi este destul de mare si nu toate hotelurile au acces direct la plaja. Numai hotelurile de lux beneficiaza de plaja privata. Cei care merg pe plaja publica platesc cativa euro pe zi pentru umbrela de soare si sezlong.

Sursa foto : turkbul.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea