Vacante

#vacanta de paste #paste 2012 #destinatii paste 2012 #destinatii germania

Vacanta de Paste in Germania: destinatii si preturi

Germania este una dintre cele mai atragatoare destinatii de vacanta pentru Paste. La fel ca targurile si pietele de Craciun, marile orase organizeaza targuri de Paste cu oua colorate, jucarii si dulciuri.

Iata in continuare cateva dintre cele mai frumoase destinatii pentru minivacanta de Paste in orasele germane:
 

Targ de Paste in Munchen


In Munchen, intre 7 si 9 aprilie are loc un targ dedicat primaverii, denumit Markt der Sinne (Piata Simturilor). Piata este deschisa in Praterinsel si gazduieste workshop-uri pentru copii, obiecte de arta, accesorii pentru gradina si mancaruri traditionale. Vizitatorii trebuie sa plateasca o taxa de intrare de 5 euro .
 

Leipzig


In Leipzig, in centrul orasului, se desfasoara o piata de Paste intre 4 si 9 aprilie. Piata este deschisa zilnic, intre orele 10:00 si 20:00, mai putin in Vinerea Mare. In SalzgaBchen se desfasoara un targ de Paste in care vizitatorii gasesc marionete, jucarii, piese sculptate in lemn, ceaiuri, decoratiuni, decoratiuni de Paste, cosuri de Paste, flori de primavara, prajituri etc.

Berlin

Pe 6 aprilie in Berlin are loc o expozitie de oua de Paste cu oua provenite de peste tot din Europa. Totodata, in oras se organizeaza si un targ de Paste, deschis intre orele 10:00 si 17:00. Intrarea costa 4 euro pentru adulti si 1 euro pentru copiii cu varste intre 6 si 18 ani.
 

Cat te costa o vacanta de Paste in Germania


Cei care isi petrec vacanta de Paste in Germania au ocazia sa viziteze Munchenul si sa faca excursii la castele si lacuri. O vacanta de 5 zile costa in jur de 400 euro, pret in care sunt incluse cazarea cu mic dejun si biletul de avion. In general, vacantele dedicate sarbatorii pascale au durata de 5-6 zile si includ transportul si cazarea in hoteluri de 3 si 4 stele.

Din Munchen se pot face excursii cu autocarul in statiunea Garmisch-Partenkirchen si la muntele Zugspitze, la castelul Neuschwanstein si Oberammergau, la palatul Herrenchiemsee si lacul Chiemsee. Excursiile costa intre 40 si 70 euro de persoana.

Sursa foto : stripedpot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea