Vacante

#restaurante paris #restaurante celebre #le jules verne restaurant #le meurice

Restaurante celebre din Paris

Parisul este una dintre cele mai inspirate destinatii culinare de vacanta. Incearca un restaurant de top al orasului si bucura-te de servicii ireprosabile si preparate gustoase si rafinate. Fa o rezervare si planifica o seara speciala la unul dintre restaurantele celebre ale Parisului.
 

Le Jules Verne Restaurant


Le Jules Verne Restaurant este un restaurant celebru al Parisului, aflat la etajul al 2-lea din Turnul Eiffel . Clientii urca in restaurant cu un lift privat al acestuia si iau masa la 125 de metri deasupra solului. Principala atractie o reprezinta panorama pariziana. Un pranz costa aici in jur de 110 euro, iar o cina poate ajunge la 215 euro, fara sa aiba vinul inclus.
 

Ciel de Paris


Cei care nu doresc sa cheltuiasca cateva sute de euro pentru o masa in Turnul Eiffel pot merge in Turnul Montparnasse. Restaurantul Ciel de Ciel ofera cele mai frumoase panorame la inaltime asupra Parisului si chiar se poate vedea si Tour Eiffel. Un pranz aici costa chiar si 26 euro.
 

Maison Blanche


Maison Blanche este un restaurant aflat deasupra Theatre des Champs-Elysees. Clientii beneficiaza de mancare buna si o terasa cu vedere spre Sena si Turnul Eiffel. Un pranz costa de la 40 euro. Pentru cine isi doreste sa ia masa intr-o zona centrala, in aer liber, Maison Blanche poate fi alegerea corecta.
 

Le Meurice


Le Meurice este un restaurant din Hotel Maurice, aflat in inima Parisului. Decorul este luxos, cu podea mozaicata, candelabre de cristal, draperii de Damasc, panorama asupra Gradinilor Tuileries. Restaurantul este condus de catre un bucatar cu 3 stele Michelin, care ofera clientilor sai preparate rafinate si pline de imaginatie. O masa costa de la 200 euro. Restaurantul impune tinuta eleganta .
 

Huitrerie Regis


Huitrerie Regis este un restaurant din cartierul Saint Germain des Pres, recomandat in special pentru fructele de mare. Acestea sunt servite cu paine, unt si vinuri de pe Valea Loarei . Pretul mediu pentru o masa este de 35 euro.

Sursa foto: wayfaring.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea