Vacante

#parcuri #personaje disney #fotografii de vacanta

Personaje cu care te poti fotografia in vacanta

Una dintre cele mai mari atractii din vacanta o reprezinta fotografiile cu personaje celebre sau, cel putin, inedite. Pentru copii, o poza alaturi de un personaj din povesti constituie unul dintre cele mai bune suveniruri de vacanta.

Care sunt, insa, locurile in care te poti fotografia cu diverse personaje celebre?

1. Parcurile Walt Disney

In Parcurile Walt Disney, personajele din desenele animate constituie una dintre cele mai mari atractii. Cei mici sunt incantati sa poata vorbi cu ele, sa le imbratiseze si sa faca o poza impreuna. Dezavantajul il constituie cozile care se formeaza la autografe si poze. Este bine sa mergi devreme in parc sau sa imparti sarcinile cu familia, stand la cozi diferite. Mickey Mouse, Cenusareasa, ratoiul Donalt sunt numai cateva dintre personajele alaturi de care poti trai un moment memorabil.

2. Gladiatorii romani

Daca vizitezi Colosseumul din Roma, poti sa pleci de acolo cu un suvenir foarte relevant pentru locul vizitat: o poza cu tine si un gladiator. Exista persoane costumate in gladiatori care se pozeaza cu turistii. Fotografiile, insa, sunt contracost, astfel incat trebuie sa te interesezi care este pretul.

3. Celebritatile de ceara de la Madame Tussauds

Muzee Madame Tussauds exista in mai multe parti ale lumii si constituie o sansa de a admira de aproape o statuie de ceara a unei vedete internationale si de a-ti face poze cu aceasta. De la Obama la Michael Jackson, oferta este foarte generoasa si iti poti face o idee despre cum arata vedeta preferata in realitate.

4. Statuile insufletite

In metropole precum Barcelona sau Paris, turistii intalnesc artisti stradali care intruchipeaza statui. Pentru cativa banuti, poti "da viata" statuii sau te poti fotografia alaturi de aceasta.

5. Paznici ai comorilor

Pentru a face mai credibil un obiectiv turistic istoric, exista uneori la intrare persoane imbracate in costume de epoca, care se fotografiaza cu turistii. Asa se intampla in Turcia, la Palatul Topcapi, unde poti face o poza cu un barbat in costum otoman, de pe vremea imperiului sau in Iordania, la Petra, unde exista "soldati" care par a pazi intrarea in Al Khazneh. Acestia nu cer bani pentru fotografie.

Foto: appletraveler.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea