Vacante

#destinatii vacanta #croaziere #circuite turistice #destinatii croaziere #vacante de lunga durata

Destinatii pentru vacante de lunga durata

Cei care dispun de suficient timp si de bani au posibilitatea sa aleaga oferte de vacanta de lunga durata , de la doua saptamani la cateva luni. In acest fel, turistii au ocazia sa vada mai multe tari, foarte multe orase si atractii turistice si sa incerce noi activitati de vacanta , de la zborul cu balonul la expeditii in Antarctica.

Iti prezentam in continuare unele dintre cele mai interesante destinatii pentru vacantele lungi.

1 Croazierele

Croazierele reprezinta cea mai confortabila modalitate de a vedea foarte multe locuri fara sa fie nevoie de efortul de a face si desface bagajul sau de a alerga prin gari si aeroporturi. Croazierele de lunga durata depasesc 14 zile si costa cateva mii de euro. Astfel, o croaziera in Europa de Nord dureaza 26 de nopti si costa de la 3600 euro de persoana. Traseul include opriri in Germania, Olanda, Spania, Maroc, Portugalia, Norvegia etc.

2 Circuitele turistice

Circuitele de lunga durata sunt mai obositoare decat croazierele, insa ofera o experienta pe care nu o uiti niciodata. Astfel de oferte au o durata de 12, 18 sau 21 de zile, in general si includ in program vizite in mai multe tari. Un circuit de 21 de zile in China, Tibet, Honk Kong si Macao costa de la 2700 euro, la care se adauga alte cheltuieli.

3 Cursuri de limbi straine in strainatate

Companiile care organizeaza cursuri de limbi straine si agentiile de turism au oferte de vacanta in strainatate pentru cei care vor sa invete o alta limba si sa calatoreasca. Aceste oferte au o durata care variaza de la o saptamana la cateva luni.

In tot acest timp, turistii participa la cursuri in scoli acreditate, calatoresc si experimenteaza cultura locala. Formele de cazare sunt variate, de la hoteluri la apartamente si chiar se poate sta in familiile localnicilor. O vacanta de o luna in Franta, de exemplu, costa de la 2000 euro. In aceasta suma se asigura cazarea, cursurile de limba franceza, precum si alte servicii si facilitati.

Sursa foto: usacitydirectories.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea