Vacante

# destinatii vacanta 2012 #vacanta #aventura #destinatii de aventura

Destinatii de aventura pentru vacanta din 2012

In 2012 sunt multe destinatii de vacanta satisfacatoare pentru turistii in cautare de adrenalina. Expeditiile in jungla, zborurile deasupra cascadelor sau canioanelor, scufundarile sau vacantele pe iaht sunt cateva dintre cele mai atractive activitati.


Aventura in Zambia si Zimbabwe


Zambia si Zimbabwe sunt doua dintre cele mai exotice destinatii de aventura . Aici se fac canoeing, drumetii, curse nocturne, expeditii in parcurile nationale sau zboruri deasupra cascadei.

South Luangwa National Park si Zimbabwe's Mana Pools constituie doua dintre principalele atractii turistice . Calatoriile prin jungla ofera turistilor posibilitatea de a vedea animalele in mediul lor natural.


Egipt


Egiptul se lupta sa-si revina la normal dupa evenimentele politice si sociale din 2011. Tara a pierdut multi turisti, iar pentru a fi recuperati, companiile din industria turismului au scazut preturile.

Cei care calatoresc in aceasta zona au ocazia sa vada un nou Egipt si sa viziteze numeroasele monumente istorice si culturale ale acestei tari. Croazierele pe Nil si safariul in desert, timp de mai multe zile sau scufundarile in Marea Rosie sunt trei dintre cele mai intense experiente de care poti avea parte in Egipt.


Plimbare cu iahtul din Santorini in Mykonos


Nu doar cei care au iaht personal se pot bucura de destinatiile insorite mediteraneene. In Grecia pot fi inchiriate iahturi pentru mai multe zile, cu capitan si personal de navigatie, astfel incat sa calatoresti pe mare cateva zile si sa vizitezi mai multe insule, precum Santorini si Mykonos. Acest tip de ofera este potrivit pentru familii, grupuri de prieteni si chiar pentru turistii singuri aflati in cautarea aventurii.


Aventura in Peru


Peru este seducator nu doar datorita sitului arheologic Machu Picchu. Turistii au ocazia sa mearga pe celebra ruta Inca Trail , sa fara rafting de-a lungul unor orase pre-incase, sa viziteze pietele traditionale din Peru si sa ia lectii de gatit. Pentru a intelege cu adevarat valoarea monumentului de la Machu Picchu, turistii au posibilitatea sa petreaca doua zile aici si sa exploreze pe indelete regiunea.

 

Sursa foto: oars.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea