Vacante

#schi #brasov #vremea in brasov #prognoza februarie

Cum este vremea in Brasov in februarie, pentru un weekend la schi

Cei care vor sa mearga in weekend la munte sa schieze sau sa se distreze pot alege chiar Brasovul, principala destinatie montana pentru sezonul de iarna. brasov este favorabila pentru schiat, insa temperaturile sunt destul de coborate.



brasov in weekendul 10-12 februarie 2012

Pe 10 februarie se anunta o zi partial insorita, cu o temperatura minima de -15 grade Celsius si una maxima de - 6 grade Celsius. Sambata se anunta ninsoare, iar duminica vor fi rafale de vant.

In urmatoarele zile, prognoza meteo anunta ger, chiciura, ninsori slabe si temperaturi de pana la - 30 grade Celsius. In brasov , s-a anuntat ca drumurile au fost deszapezite, iar traficul feroviar se desfasoara fara probleme.



Vremea in Brasov in weekendul 17 - 19 februarie

Vineri, 17 februarie, se anunta ninsoare in Brasov, cu o minima de -12 grade Celsius, in timp ce sambata va fi innorat, cu -6 grade. Pentru duminica, 19 februarie, prognoza meteo anunta o zi cu ploaie si ninsoare, cu o minima de -6 grade Celsius.


Vremea in Brasov in weekendul 25 - 26 februarie

Spre sfarsitul lunii februarie, vremea se mai incalzeste putin in Brasov. Maxima de temperatura trece de 0 grade Celsius si ajunge vineri, 24 februarie, la 2 grade. Minima de temperatura este de 2 grade.


Weekend la Brasov in februarie 2012


Cei care isi doresc sa faca o escapada la Brasov este bine sa se intereseze de starea drumurilor si de conditiile meteo. Joi, 9 februarie, in Poiana Brasov s-a anuntat ca se schiaza in conditii foarte bune. Stratul de zapada este de 50-60 cm. Partiile deschise sunt: Sulinar, Stadion, Bradul, Drumul Rosu, Ruia, si Sub Teleferic.

Schiorii care aleg Poiana Brasov vor primi gratuit harti cu partiile din aceasta statiune. In Poiana Brasov urmeaza sa fie montate 3 panouri imense cu harta partiilor, se anunta pe brasov.ro. Acestea urmeaza sa fie amplasate la baza partiilor si in varful Postavarul.

La un hotel de 3 stele, un pachet de doua nopti de cazare costa 250 lei de persoana, cu demipensiune. La un hotel de 4 stele din Poiana Brasov, un minisejur de 3 nopti costa 760 lei, cazare cu mic dejun si cina.

Sursa foto: goromaniatours.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea