Vacante

# vacanta la mare # vacanta turcia #plaje tucia

Cele mai frumoase plaje din Turcia

Turcia este una dintre cele mai frumoase destinatii de vara gratie statiunilor, serviciilor si activitatilor de timp liber. Cu peste 8000 de kilometri de coasta si mai mult de 300 de plaje Blue Flag, Turcia ofera panorame spectaculoase asupra marii Egee si Mediterane. Descopera cele mai frumoase plaje de pe litoralul turcesc.


Oludeniz Beach


Oludeniz Beach este una dintre cele mai fotografiate plaje din Turcia gratie frumusetii sale. Aflata in Oludeniz, in sudul Turciei, plaja este intr-o laguna albastra, devenita rezervatie naturala nationala. Oludeniz Beach este celebra pentru apele sale turcoaz si pentru forma sa deosebita, cu prelungire in mare. Premiata cu Blue Flag, Oludeniz Beach s-a situat de mai multe ori in topul celor mai bune plaje din lume. Destinatia este cunoscuta si pentru amatorii de parapanta.


Ovabuku


Ovabuku se afla in penisula Datca, intre Bodrum si Marmaris si este cel mai frumos dintre cele trei golfulete aflate aici. Plaja este constituita dintr-o fasie ingusta de nisip care se continua cu padurea de pini, stejari si mirt. Cateva pensiuni si restaurante se afla din loc in loc in acest loc linistit, recomandat celor in cautare de relaxare.


Butterfly Valley

 

Vaea Fluturilor este una dintre cele mai impresionante atractii turistice naturale ale Turciei. Aflata intre doua stanci, valea in forma de V beneficiaza de o plaja paradisiaca. Se poate ajunge pe plaja fie pe o alee stancoasa, fie dinspre mare, cu ambarcatiunile. Cele mai multe vaporase din aici din Fethiye si Oludeniz. Plaja nu beneficiaza de servicii specifice, insa se poate campa aici.


Cirali


Cirali este un sat din sud-vestul Turciei, in Provincia Antalya. Destinatia prezinta interes datorita apropierii sale de situl arheologic de la Olympos si a plajei sale. Plaja de la Cirali are o lungime de 3.5 km. Cirali este o destinatie putin frecventata de straini, turismul de masa neajungand aici. Locatia constituie si locul in care cuibaresc broastele caretta-caretta. Turistii gasesc aici cateva pensiuni si restaurante simple.


Sursa foto : gototurkey.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea