Vacante

#grecia # vacanta la mare # vacanta grecia #plaje grecia

Cele mai frumoase plaje din Grecia

Grecia este destinatia ideala pentru vacanta la mare datorita climei blande, serviciilor accesibile si numarului impresionant de plaje pe care le detine. Amenajate modern sau pustii, cu pietris, nisip alb sau negru, plajele din Grecia ofera turistilor numeroase posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber.

Iata unele dintre cele mai frumoase plaje grecesti:


1 Balos, insula Creta


In Creta, in Chania se afla una dintre cele mai populare plaje ale insulei: Balos. Nisipul alb, apele turcoaz si profilul muntilor realizeaza un tablou deosebit de atractiv. Plaja Balos nu este foarte usor accesibila, insa se poate ajunge aici fie dinspre mare, cu vaporasele de croaziera, fie pe jos, pe o alee pietroasa.


2 Plaja Paradise, insula Kos


Paradise este considerata una dintre cele mai bune plaje ale Greciei. Aflata in insula Kos, plaja Paradise are un nisip alb fin si ape limpezi. Turistii gasesc aici servicii si facilitati specifice plajei. Zona este destul de aglomerata datorita popularitatii sale. Plaja Paradise este recomandata si pentru amatorii de sporturi de apa.


3 Plaja Myrtos, Kefalonia


Myrtos constituie una dintre principalele atractii turistice din Kefalonia si a fost inclusa, in mai multe randuri, in topul publicatiilor de turism privind cele mai frumoase plaje ale lumii. Myrtos a castigat mai multe premii pentru frumusetea si puritatea naturala. Aflata la 30 km de Argostoli, plaja este in cea mai mare parte amenajata pentru turisti, insa exista si o zona libera.


4 Plaja Belegrina, Chrissi


Insula Chrissi este o destinatie mai putin cunoscuta, insa turistii care viziteaza Creta fac excursii aici pentru a se bucura de plajele sale. O calatorie din Creta in Chrissi dureaza cam o ora, iar vara multi aleg o excursie de o zi pe aceasta insula pentru a vedea ceva nou si pentru a se bucura de soare. Insula nu este locuita, dar atrage vizitatorii datorita apei de un turcoaz intens si a nisipului sau fin. Plaja Belegrina este o destinatie ideala pentru pasionatii de snorkeling.


Sursa foto : desktopnexus.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea