Vacante

#cipru #litoral #europa #turcia #grecia #plaje

Cele mai frumoase plaje din Europa din 2011

Publicatia a publicat topul celor mai bune plaje din Europa in cadrul Travelers' Choice 2011 Best Beaches. Topul a fost realizat cu ajutorul cititorilor publicatiei, care au votat in functie de preferinte.



Iata in continuare care au fost indragite plaje europene in 2011 (Top 25 Beaches in Europe):


1 Ayia Napa, Cipru


Ayia Napa se afla pe locul 1 in topul celor mai bune plaje din Europa, conform clasamentului TripAdvisor . Orasul-statiune ofera turistilor plaje de calitate, unde petrecerile par nesfarsite.

Cei care isi petrec vacanta aici au posibilitatea sa viziteze manastirea medievala, sa faca minicroaziere sau sa-si petreaca o zi in parcul acvatic Water World, unul dintre cele mai mari parcuri acvatice europene.


2 , Grecia


Cei care merg in plaja dimineata si o alta plaja dupa-amiaza, schimbandu-le in fiecare zi, fara sa poata epuiza oferta.

Desi mica, Skiathos are peste 60 de plaje, iar cea mai apreciata dintre acestea este Koujounaries. Turistii vin aici pentru inot, sporturi acvatice si relaxare in tavernele grecesti pline de viata. Plaja Lalaria este accesibila numai dinspre mare, asadar va trebui sa mergi cu un vaporas.


3 Protaras, Cipru


Protaras este una dintre cele mai importante statiuni de pe litoralul cipriot.

Aflata sub jurisdictia municipalitatii Paralimni, Protaras atrage turistii gratie plajelor sale nisipoase cu ape limpezi. Cea mai cunoscuta plaja este Fig Tree Bay. Destinatia este potrivita pentru turistii care isi doresc un sejur si pentru familii.


4 Mykonos, Grecia


Mykonos este o destinatie de vacanta controversata. Unii o adora, altii o critica pentru atmosfera ei. Insula si-a castigat renumele gratie arhitecturii sale albe, grecesti si ca urmare a plajelor nisipoase si ofertei de petrecere a timpului liber.

Ziua, in partea de nord turistii gasesc plaje retrase si linistite, in timp ce plajele din sud sunt pline de viata. Acestea sunt ideale pentru practicarea sporturilor de apa. Viata de noapte intensa a facut din Mykonos una dintre destinatiile in voga in randul tinerilor dornici de distractie si adrenalina.


5 , Turcia


Oludeniz constituie una dintre cele mai frumoase si impresionante peisaje ale Turciei. Limba de nisip alb inainteaza in apele turcoaz-albastre, oferind o panorama spectaculoasa de sus. Tocmai de aceea, Oludeniz este recomandata de catre operatorii de turism ca un loc perfect pentru parapanta.

Sursa foto: holidaywarehouse.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea