Vacante

#turism #destinatii vacanta #sfaturi vacanta #destinatii romania # vacanta cheia # turism romania

Cat te costa un weekend in Cheia

Cheia este o destinatie de vacanta alternativa la cele cunoscute de pe Valea Prahovei, fiind potrivita in special pentru drumetii, odihna si relaxare. Aflata la 60 km de Ploiesti, la poalele Muntilor Ciucas, statiunea Cheia este o destinatie linistita, ideala pentru o vacanta in mijlocul naturii.

Climatul ozonat este benefic pentru tratarea unor afectiuni, Cheia fiind o statiune montana permanenta pentru odihna si tratament, din Romania. In zona se pot vizita Vaile Berii si Cheitei, Manastirea Suzana, Pasul Bratocea, rezervatiile naturale geo-botanice precum Muntele Rosu etc. In timp ce vara se fac drumetii in padure, iarna se practica sporturi specifice sezonului rece.

Preturi pentru un weekend in Cheia

Statiunea Cheia are numeroase oferte de cazare, de la hoteluri la pensiuni si campinguri. Astfel, poti alege o pensiune, vila, un apartament, un complex turistic, un hotel sau poti sta la cort, in camping.

Intr-o pensiune de 3 margarete, o camera costa 100 lei. In pret sunt incluse cazarea cu mic dejun. Pentru un apartament platesti de la 150 lei pe noapte. Pensiunile de 3 margarete inchiriate integral costa in jur de 2500 lei pentru un weekend.

Intr-un hotel de 3 stele, o camera costa 130 lei pe noapte. Un apartament costa 180 lei. Preturile asigura numai cazarea. Intr-un hotel de 3 stele din Cheia, o camera costa de la 100 lei pe noapte pentru doua persoane.

Preturi pentru mancare si transport in Cheia

In Cheia este recomandat sa mergi cu masina personala pentru maxim de confort. Companiile private care fac curse intre Cheia si Bucuresti sunt aglomerate, mai ales in weekend. Este bine sa te interesezi inainte de a cumpara biletul daca acesta are mentionat locul, deoarece exista riscul ca la imbarcare sa nu se tina cont de primul venit si sa nu poti urca intr-un autocar. Pretul unui bilet este de aproximativ 20 lei.

In Cheia, la restaurantul unei cabane, doua persoane pot lua masa cu aproximativ 50 lei, pret care include doua feluri principale si bauturi.

Foto: tourists-encyclopedia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea