Vacante

#vacanta #manastiri #costuri vacanta #vacanta manastiri

Cat costa vacantele la manastiri in 2012

Odata cu vacanta de Paste, reincep vacantele de tip pelerinaje la manastirile din Romania si din strainatate.


Vacante la manastirile din Bucovina


Buconvina constituie principala destinatie de pelerinaj pentru turistii romani. Acestia gasesc cazare in pensiuni care pun la dispozitia musafirilor bucatarii complet echipate, acces la internet, curte cu zona pentru gratar si foisor, loc de joaca pentru copii si alte servicii si facilitati . In plus, turistii au posibilitatea sa se cazaze in zonele de camping destinate rulotelor si corturilor. Aceste zone au electricitate, baie, foisor.

La o pensiune de 3 margarete din Humor, o camera costa 60 lei pe noapte. Pentru cazare cu demipensiune, pretul poate ajunge la 250 lei pe noapte.


Pelerinaje in Grecia


Grecia este una dintre destinatiile predilecte pentru credinciosii care merg sa se roage in manastiri si biserici. Oferte de vacanta de tip pelerinaj sunt disponibile pentru primavara 2012 in martie si aprilie si pentru toamna acestui an, in septembrie si octombrie.

In Salonic se viziteaza Catedrala Sf. Dimitrie, Biserica Sf. Sofia, Biserica Sf. Gheorghe, Biserica Adormirii Maicii Domnului. Complexul de manastiri Meteora ofera o experienta impresionanta pentru orice vizitator. In apropierea acestuia se poate vizita un atelier in care se realizeaza icoane. O vacanta de 8 zile in pelerinaj la manastirile si bisericile grecesti costa 300 euro de persoana.


Paste 2012 in Israel


De Paste, se organizeaza pelerinaje in Israel in principalele destinatii religioase, precum Ierusalim, Bethlehem, Ierihon, Betania, desertul Iudeii etc. Se poate participa, optional, la Slujba Prohodului la Asezamantul Romanesc, Slujba de Inviere de la Biserica Sfintei Invieri, Sluja de Seara de la Biserica Romaneasca.

O vacanta de Paste de o saptamana costa 500 euro de persoana, cu avionul. Cazarile se fac in hoteluri de 3 si 4 stele cu doua mese pe zi, transport local cu autocarul si ghid.


Pelerinaje in Israel, Iordania si Egipt



O vacanta mai complexa o reprezinta circuitul in Israel, Iordania si Egipt. O astfel de vacanta are durata de 10 zile si cuprinde numeroase obiective turistice religioase din cele trei tari. Vacanta costa in jur de 1000 euro de persoana, pret in care sunt incluse, printre altele, biletul de avion, cazarile cu doua mese, ghizii si transportul local.

Sursa foto: ginosi.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea